Tietoa

Charles Christopher

Hirveä Charles Christopher seuraa hidasälyisen jetin seikkaluja värikkäiden eläinhahmojen asuttaman metsän.

Kuka on Charles? Mistä hän tuli? Mihin hän on menossa? Hän tietää yhtä paljon kuin sinä – todennäköisesti huomattavasti vähemmän – ja hänen seikkailunsa on vasta alussa.

Englanninkielinen sarjakuva ilmestyy keskiviikkoisin ja suomennos torstaisin. Sarja on osa Transmission X-sarjakuvayhteisöä. Ensimmäinen strippi julkaistiin virallisesti 20. kesäkuuta 2007, eikä ole vielä kertaakaan jäänyt uupumaan päivitystä. Suomeksi sarja alkoi 18. lokakuuta 2008. Sarja siirtyi Sarjakuvablogit.comiin 9. helmikuuta 2010.

Karl Kerschl

Karl Kerschl on piirtänyt sarjakuvia ammattimaisesti 14 vuotta. Hän on työskennellyt Teräsmiehen, Salaman, Robinin ja teinititaanien, sekä muiden sankarien parissa, ja julkaisi hiljattain omakustannesarjakuvan bändistä nimeltä Ragni, jonka hän kirjoitti ja piirsi. Hän työskentelee nykyään omintakeisen sarjakuvakertomuksen parissa ja asuu tyttöystävänsä kanssa Montréalissa. Heillä on kaksi hyvin vaativaa ja ylipainoista kissaa, joista molemmat ovat kanadanranskalaisia. Lisää Karlin töitä osoitteessa karlkerschl.com.